Persbericht: Klaar voor de zomer met Zing Anything

Water vol verse vitaminen

De zomer kan beginnen met de waterflessen van Zing Anything. Vul de vrolijk gekleurde flessen onderin met fruit en maak in een handomdraai een heerlijke en verse watercocktail. Makkelijk, gezond en heerlijk verfrissend, voor thuis of onderweg.

Nieuwste waterfles Zingo
De jongste telg van de Zing Anything-familie is de Zingo. Compact, lichtgewicht en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. De waterfles werkt simpel: draai de onderste beker eraf, draai de waterfles om (op de dop) en druk de helft van een citroen, kiwi of limoen uit op de pers. Voeg naar smaak bijvoorbeeld verse munt, ijsblokjes of een stukje gember toe. Draai vervolgens de onderkant weer terug aan de fles en voeg het water toe. Even schudden, laten staan, et voilà! Zodra de ingrediënten verpulveren, blijven ze op de bodem om een sterkere, intensere smaak te creëren. Met dezelfde ingrediënten onderin, kan de fles nog een aantal keer opnieuw met water gevuld worden.

Citruspers en meer
Naast de Zingo, biedt Zing Anything nog meer soorten flessen. Het begon allemaal met de Citrus Zinger Original, ook met een citruspers onderin. Ook is er gedacht aan de actievelingen, met de Citrus Zinger Sport. Een praktische, lekvrije fles met inklapbaar rietje. Handig om mee te nemen naar het sporten, en ook heel fijn in de auto. Verder zijn er miniflessen, extra grote ‘Biggies’ en zelfs flessen met onderin een speciaal bakje om aardbeien, watermeloen en ander zomers fruit in fijn te malen. Een feestje of barbecue op een warme zomerdag? Maak dan snel een grote hoeveelheid fruitwater met de karaf Zing54.

Zing Anything
Hij wilde dat zijn zoontje ongezonde suikerdranken zou laten staan. Daarom ontwikkelde Joshua Lefkovitz zes jaar geleden een waterfles waar natuurlijke ingrediënten, zoals fruit en groenten, in geperst en gemaald kunnen worden. Hij was de eerste wereldwijd die zo’n fles op de markt bracht. Inmiddels timmert Zing Anything flink aan de weg en wordt de collectie continue uitgebreid met nieuwe, revolutionaire flessen. Daarbij staan kwaliteit, een mooi ontwerp en gemak voorop.

Kijk voor meer informatie op www.zinganything.nl

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van dit merk in De Persbeeldwinkel.