Persbericht: Klem Rotterdam lanceert leren schort voor echte mannen

Het nieuwe merk Klem Rotterdam verrijkt Nederland met een stoer leren mannenschort. Onmisbaar voor in de keuken, bij de BBQ en tijdens het klussen. Het is een alom bruikbaar schort, voor zowel privé als zakelijk, denk bijvoorbeeld aan barbieren, horeca en winkels. Naast het leren schort presenteert Klem Rotterdam bovendien tal van andere producten voor mannen.

Stoer en robuust
Stoer, robuust en no-nonsense. Dat kenmerkt de producten van dit merk. Met in de hoofdrol het leren mannenschort, verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, bruin en cognac. Personaliseren kan met bijvoorbeeld een logo of naam, binnen een week geleverd. Na aankoop wordt elk schort opgerold om een flesje Rotterdams Noordt bier en verpakt in een houten kist. Ideaal om cadeau te geven, het perfecte vaderdagcadeau. Net als de overige accessoires van Klem, zoals: eiken snij- en presentatieplanken, leren riemen, mannenkaarsen en een houten kruidenrek, gemaakt met reageerbuisjes en kurk.

Rotterdam als basis
De naam zegt het al: Rotterdam staat centraal bij het oerhollandse merk Klem Rotterdam. Oprichter Paul Hoogerwerf is geboren en getogen in deze havenstad. Hij groeide op tussen de bananenboten in de Maashaven, de stroomtram die door zijn wijk Rotterdam-Zuid reed en de karakteristieke, stalen Hef over de Koningshaven. De sfeer van de stad, van vroeger en nu, verwerkt Hoogerwerf in al zijn producten. Het bestaande assortiment is overigens slechts het begin; het merk breidt snel uit met meer producten voor echte mannen.

Bekijk het merk op www.klemrotterdam.nl

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van dit merk in De Persbeeldwinkel.