Persbericht: Kleurrijke kijkkoffers bij webwinkel Grappig Winkeltje

Kersverse webwinkel Grappig Winkeltje presenteert de Kijkkoffers, een hippe en vrolijke variant op de traditionele kijkdoos. Een uniek en eigentijds geboorte- of verjaardagscadeau voor aan de muur in de baby- of kinderkamer.

Vrolijke taferelen
De kijkkoffers zijn ontworpen in het atelier van Grappig Winkeltje. Basis is een stevig kartonnen koffertje, verkrijgbaar in verschillende formaten. Wat er binnenin is te zien is steeds een verrassing, bijvoorbeeld een dansende ballerina, een sprookjesachtig landschap of een kabouterwereld. Stuk voor stuk kleurrijke taferelen die aansluiten bij de belevingswereld van baby en kind. Op zoek naar een thema dat past bij de babykamer? In opdracht kan elk thema worden omgetoverd tot een vrolijke koffer. Aan de binnenkant van de deksel is ruimte gemaakt voor de naam van het kind. Schrijf deze erin met krijt. Zo wordt het cadeau nog persoonlijker en unieker.

Voor elk wat wils
Grappig Winkeltje biedt een ruime collectie accessoires rond drie thema’s, met voor elk wat wils. Romantisch & Landelijk is een warme collectie in rustige kleuren, met accessoires voor huis en tuin. Hip & Kunstig komt uit de eigen productiekoker: een hippe en felgekleurde collectie, voornamelijk voor kinderen. Kleurrijk & Kitsch is de derde collectie, nog volop in ontwikkeling: hippe items voor volwassenen, met hier en daar een vleugje eigentijdse kitsch.

Bezoek de nieuwe webwinkel op: www.grappigwinkeltje.nl.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld, een recensieproduct of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.

Kijkkoffer Grappig WinkeltjeKijkkoffer Grappig WinkeltjeKijkkoffer Grappig WinkeltjeKijkkoffer Grappig WinkeltjeKijkkoffer Grappig WinkeltjeKijkkoffer Grappig Winkeltje