Persbericht: Kunstenares Bianca Leusink op nieuwe kinderkledinglijn: Jeej!

Het nieuwe label Jeej! presenteert de eerste collectie kinderkleding: Jeej! by Bianca Leusink. Op de originele collectie prijken de kleurrijke ontwerpen van deze Nederlandse kunstenares en geven het een uniek karakter. De collectie bestaat uit t-shirts en short dresses voor kinderen van 1 tot 7 jaar. Speels, comfortabel en eigenzinnig, dat is Jeej! by Bianca Leusink.

Van dierenkunst tot t-shirt
De ontwerpen van Bianca’s kunstwerken toveren de basiskleding om tot echte blikvangers. De levendige dierenkunst staat op de katoenen kleding met een ludieke voor- en achterkantbedrukking. Het is voor het eerst dat haar kunst tot kinderkleding verwerkt is. Bianca Leusink begon in 1998 met schilderen, eerst met olieverf en daarna met acrylverf. In 2007 ontwikkelde ze een techniek om ‘3D-verf’ op linnen aan te brengen. Dit geeft haar kunst een levendige uitstraling. Naast haar eigen galerij zijn haar kunstwerken te bewonderen in talloze restaurants, hotels, galerijen en zijn zelfs verwerkt in kunststofvloeren.

Verantwoorde productie
Mooi meegenomen is dat de productie van de kleding in het Himalaya gebergte gebeurt met oog voor milieu en arbeidsomstandigheden. Het label Jeej! is een initiatief van Joyce van de Pas. Voor haar webwinkels is zij voortdurend op zoek naar hippe, niet alledaagse kinderkleertjes en lanceert met Jeej! by Bianca Leusink een schot in de roos.

Jeej! by Bianca Leusink: T-shirts in basic kleuren voor jongens en meisjes van 1 tot 5 jaar en short dresses in de maten 2 tot 7 jaar verkrijgbaar bij Zazou.

Voor meer informatie neem contact op met Joyce van de Pas van Jeej!