Persbericht: Leuke Lintjes presenteert de kerstcollectie

Voor ieder cadeautje een geschikte verpakking.

Leuke Lintjes presenteert de allernieuwste inpakmaterialen voor de Kerst. Cadeaupapier, lintjes, stickers, cadeauzakjes en ook vloeipapier passeren de revue. De kerstthema’s die Leuke Lintjes dit jaar aan haar collectie toevoegt zijn zeer verschillend maar allen even ‘kerstig’.

Chique en elegant
Wie van chique en elegant houdt, kan zijn hart ophalen aan de luxe cadeauzakjes in hoogglans wit en het chique zwarte inpakpapier. Deze combineren goed met kitsche lintjes en feestelijke stickers in goud en zilver. De decoratieve kerstboompjes en vleugeltjes in zilver/goud maken het luxe geschenk helemaal af.

Een traditionele Kerst met rood & groen
Niet weg te denken uit de kerstsfeer zijn natuurlijk het traditionele rood en groen. Het dubbelzijdig inpakpapier ‘Roosje’ past goed bij dit thema en staat mooi in combinatie met de nieuwe luxe lintjes in rood en groen.

Bont kerstfestijn
Speciaal voor kinderen is er het kleurrijke ‘Jojojanneke’, een vrolijk thema met uiltjes en allerlei kleurrijke stickers en linten. Dit maakt het uitpakken nog leuker! Maak er een bont kerstfestijn van met de inpak- en decoratiematerialen in de regenboogkleuren hot pink, aqua, lime en oranje. Het feest is compleet met het bijbehorende kerstlint en stickers, cadeauzakjes met stippen en sterren, papier in pink/rood/goud en niet te vergeten de sterconfetti, gelukskerstboompjes en stoffen rendiertjes in 4 kleuren.

LeukeLintjes.nl
De webshop Leuke Lintjes staat werkelijk bol van de originele inpakmaterialen, decoraties, lintjes, gelukshangertjes, stickers en nog veel meer. Voor elke gelegenheid is er het juiste inpakmateriaal met bijbehorende accessoires. Op de nieuwe bijbehorende blog staan allerlei leuke inpaktips en foto’s van ingepakte cadeaus en traktaties. Zo kan iedereen er meteen ook inspiratie opdoen.

www.leukelintjes.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van  beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):