Persbericht: Lief Leuk & Eigen presenteert de nieuwste collecties

Lief Leuk & Eigen presenteert de nieuwste en meest bijzondere geboortekaartjes van dit moment. De website biedt een keur aan exclusieve kaartjes, ontworpen door zowel Nederlandse als buitenlandse ontwerpers. Nieuw in de collectie, zijn de kaartjes van illustratrice Masja, de dochter van Carry Slee. Ook de speciale collecties van Hikje, Nila Aye & Kim Welling zijn aanraders op de site.

De collecties zijn verdeeld in vijf categorieën, hip, lief, stoer, nostalgisch & klassiek:

Hip Benieuwd wat er helemaal hot is momenteel? In deze categorie staan de meest hippe en trendy geboortekaarten op een rij. Bosdieren als de uil of de vos, het circus en robots zijn dé trends van dit moment.

Lief of stoer Een keur aan hartjes, strikjes, roze en blauw sieren de categorie Lief. Toch liever iets stoerder? Cowboys, raketten, vliegtuigen en jungle dieren domineren de stoere kaarten.

Nostalgisch of klassiek Terug in de tijd? Dat kan met de retro en vintage kaarten in deze categorie. Het Canadese Design House Cartolina maakt prachtige nostalgische kaarten met een knipoog naar vervlogen tijden. Maar ook klassieke vlakken, strikjes en boerenbont ruitjes blijven het altijd goed doen, ook in 2012.

Lief Leuk & Eigen op de Negenmaandenbeurs
Kom dit jaar tussen 22 en 26 februari naar de Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI en bekijk de nieuwste kaarten van 2012 zelf op stand 08.628F. Bezoek ook www.liefleukeneigen.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.
Alle kaartjes zijn in high res. op te vragen, hier wat low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: