Persbericht: Limited edition Manduca babydragers bij Slingomama

Manduca introduceert speciaal voor deze winter het model Moonlight, limited edition. Deze elegante babydrager in antraciet, zwart en grijs heeft donkerblauwe strepen en een nauwkeurig uitgewerkte bloem op de rug. De Manduca Moonlight is van biologisch katoen/canvas en in Nederland verkrijgbaar bij Slingomama.nl. Naast de Moonlight presenteert Manduca bovendien de Flame, een paarse drager met vlammende bloemen als print en ook in beperkte oplage.

Ergonomische zithouding baby
Manduca is een ergonomisch voorgevormde drager, die zorgt voor een natuurlijke houding van de baby. Het kindje zit met gespreide beentjes en de knietjes omhoog in de zogenaamde kikkerhouding. Hierdoor staat de rug automatisch een beetje bol en wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld, de baby hangt niet op zijn of haar kruis.

Ergonomisch dragen voor de ouders
Ook voor de ouders wordt het gewicht goed verdeeld. Door de brede tailleband komt er meer gewicht op de heupen en niet op de rug en schouders. Dit maakt de drager zeer geschikt voor mensen met rugklachten. Alle banden zijn verstelbaar, dus de drager kan eenvoudig ingesteld worden op personen met verschillende lengte.

Vanaf de geboorte tot 20 kg!
Met de ingebouwde zitverkleiner kunnen pasgeboren baby’s direct veilig in de Manduca babydrager. Ideaal, want een baby wil het liefst heel de dag veilig dicht bij zijn of haar ouders zijn. Met de Manduca is het kindje dichtbij, terwijl de ouders toch hun handen vrij hebben.
Als het kindje groter wordt, kan de zitverkleiner eruit. En als het kindje vervolgens te lang voor de drager wordt, is ook het rugpand te verlengen. Dit maakt de Manduca geschikt voor kindjes tot 20 kilo.

Slingomama
SlingoMama is een webwinkel met diverse soorten draagsystemen voor kinderen. Naast deze voorgevormde drager, verkopen ze ook lange draagdoeken om te knopen en verschillende typen heupdragers. Voor wie zijn of haar kindje in de winter buiten wil dragen, heeft Slingomama stijlvolle draagkleding, zoals winterjassen en poncho’s.

Houd de website www.slingomama.nl in de gaten, want in februari/maart komt er weer een nieuwe limited edition van Manduca aan.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld, een recensieproduct of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.