Persbericht: Love2BeMama presenteert webshop vol praktische producten


Lovetobemama_COM_FRONTAL_VERDEMINT_BABYBITES_SVER-MINTLinda Bosscher breidt haar platform Love2BeMama uit: vandaag opent ze de virtuele deuren van de gelijknamige webwinkel. Een bijzondere online shop vol grappige gadgets, handige hebbedingen en cadeautjes die het leven van (toekomstige) moeders nog leuker en makkelijker maken.

Schatten ontdekken

Op Love2BeMama kunnen mama’s (to be) echte schatten ontdekken. De spullen in de webshop zijn voornamelijk nog nergens anders in Nederland te koop. De shop staat vol met innovatieve merken als Lollaland, Faye and Lou en Myself Belts. Allemaal merken die werden opgezet door moeders die bepaalde producten in hun leven misten. De artikelen in de webwinkel komen in kleine oplages binnen, zodat de collectie origineel blijft.

Drinkbekers en tutteldoekjes

De webshop bestaat uit tal van producten voor moeder en kind, in verschillende categorieën: van borstvoeding tot veiligheid en van zwangerschap tot vakantie. Denk aan: een speciale hendel en verlenger waarmee kinderen gemakkelijker de kraan kunnen gebruiken, stijlvolle en functionele drinkbekers, de katoenen Origami Tutteldoekjes in de vorm van lieve diertjes en de MilkCharm, een fijn hulpmiddel bij het bewaren van moedermelk. Leuke producten voor jezelf of om cadeau te doen.

Love2BeMama

Linda Bosscher, mama van drie jonge kinderen, richtte vijf jaar geleden het mamablog Love2BeMama op. Dit vanuit een passie voor internet, bloggen en sociale media. De website trekt inmiddels ruim 95.000 unieke bezoekers per maand en staat garant voor een dagelijkse portie blogs, tips, inspiratie, DIY-ideeën, recepten en vanaf nu dus ook bijzondere producten en hebbedingen.

Kijk voor de gehele collectie op www.love2bemama.com/webshop

Einde persbericht

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van deze collectie in De Persbeeldwinkel.