Persbericht: LOVY presenteert collectie klassieke sieraden voor Kerst

cocoLOVY presenteert collectie klassieke sieraden voor Kerst
LOVY schittert deze winter met een nieuwe, elegante sieradencollectie voor het hele gezin. Onder de naam Perles & Étoiles haalt maker Laura van den Brink het modegevoel uit Parijs naar Nederland toe. De collectie bestaat uit armbanden en kettingen, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen die een tijdloze en luxe uitstraling geven.

Zoetwaterparels en kristallen
De sieraden van LOVY zijn gemaakt van chique zoetwaterparels en glinsterende Swarovski-kristallen. Gevat in een basis van sterling zilver. Van babysieraden voor de allerkleinsten, speciaal voor de eerste Kerst, tot feestelijke sieraden voor kinderen. Ook aan bijpassende sets voor moeders en oma’s is gedacht. Een eenvoudig jurkje tover je hierdoor in een handomdraai om tot een feestelijke outfit. Alle sieraden zijn verstelbaar en groeien daarom nog vele feestdagen met de kinderen mee.
 
Sieraden met een verhaal
LOVY, opgericht in 2009, staat voor luxe, klassieke sieraden, bedoeld voor speciale gelegenheden. Alle ontwerpen zijn bedacht en handgemaakt door Laura van den Brink. Haar fascinatie voor symbolen en de voorliefde voor tijdloze ontwerpen zijn de basis voor het merk. Achter elk ontwerp zit een verhaal, van een bedel die geluk brengt tot een edelsteen met een betekenis. Extra bijzonder: elk sieraad kan gepersonaliseerd worden met handgestempelde bedels.

Kijk voor alle collecties op www.lovy.nl of bezoek direct deze webshop vol kindersieraden.

Einde persbericht

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van deze collectie in De Persbeeldwinkel.

IMG_2394_kleinIMG_1120_klein

IMG_1325_klein IMG_0999_klein-1