Persbericht: ‘Meer offline tijd met elkaar’ dankzij de Happy Invites van Happy Whatever

Happy Whatever presenteert nieuwe collecties op ShowUP 2019

In een tijd waarin steeds meer virtueel gebeurt, is Happy Whatever altijd op zoek naar manieren om contact minder vluchtig te maken. Het nieuwste product ‘Happy Invites’ sluit hier mooi bij aan. Dit nieuwe concept bestaat uit 6 verschillende uitnodigingen voor volwassenen, om meer tijd offline met elkaar door te brengen. In samenwerking met Tom Abbiss Smith voegen ze bovendien ook een nieuwe special collection aan de vaas-kaarten Happy Hugs toe.

Happy Invites
Hoe vaak blijft een afspraak niet hangen bij ‘we moeten echt eens afspreken’? Met de Happy Invites komt daar verandering in. De uitnodigingen zijn voorgedrukt, je hoeft alleen maar in te vullen en aan te kruisen. Zo is de afspraak snel gemaakt. Er zijn 6 verschillende ‘dates’: De kletsdate, klusdate, wandeldate, keukendate, doedate en sportdate. Door de twee varianten is er voor ieder wat wils.

Happy Hugs Special Collection by Tom Abbis Smith
Happy Hugs zijn vouw-vazen die je als kaart kunt versturen. Naast de standaard collectie zijn er ook verschillende special collections, die ontstaan zijn in samenwerking met kunstenaars.
Tom Abbiss Smith maakt digitale collages, waarin hij speelt met vorm en structuur. De Britse kunstenaar laat zich inspireren door natuur, stedelijke omgevingen en funky muziek. Zijn samenwerking met Happy Whatever resulteerde in twee nieuwe modellen van de populaire kaartvazen: Papaya en Offbeat. De ontwerpen zijn fris en kleurrijk, helemaal klaar voor de lente en zomer.

Happy Whatever
Happy Whatever ontstond in 2017 toen Irene van Nes op zoek ging naar manieren om contact minder vluchtig te maken in een tijd van e-mails en appjes. Ze bedacht Happy Hugs, de vouw-vaas die je verstuurt als kaart. Omdat je deze post voor langere tijd als vaas in je interieur kunt gebruiken, geldt voor een Happy Hug echt ‘wie schrijft die blijft’. De Happy Invites zijn een prachtige aanvulling: echt contact, zonder scherm ertussen.

ShowUP
De Happy Invites en de nieuwe collectie Happy Hugs zijn dit jaar weer te bewonderen op ShowUP. Uiteraard ontbreekt ook de huidige collectie niet. 3 & 4 februari is Happy Whatever te vinden in stand E.274 in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.