Persbericht: Mocco breidt collectie uit met nieuwe kleuren

Nieuwe kleuren voor populaire Traveler-hamamdoek
Mocco breidt de Traveler-collectie uit met zes nieuwe, zomerse kleuren. De zachte, stijlvolle hamamdoek heeft een origineel en ambachtelijk design. Vanaf juli 2017 zijn de populaire hamamdoeken in de nieuwe kleuren verkrijgbaar.

Hamamdoek: makkelijk voor op vakantie
De Traveler-collectie van Mocco is van hoge kwaliteit en bestaat voor 100 % uit katoen. Met de zomer in aantocht is deze luxe, sneldrogende hamamdoek perfect om mee te nemen op vakantie: hij neemt niet veel ruimte in beslag en droogt snel op. Door de luxe offwhite basis is de handdoek van uitstekende kwaliteit. Dankzij de fijne structuur heeft de handdoek meerdere functies: voor op het strand, naar het zwembad of in de sauna.

Zes nieuwe kleuren
Op dit moment bestaat de Traveler-collectie uit vijf kleurrijke hamamdoeken. Deze zomer breidt Mocco de collectie uit met zes frisse kleuren. Mocco kijkt goed naar kleurtrends en koos zorgvuldig de nieuwe kleuren. Vanaf juli is de hamamdoek verkrijgbaar in dark grey, sand beige navy blue, bright green, dark turquoise, royal blue, petrol green en rosa pink. Net als andere producten van Mocco heeft de Traveler-doek een OEKO-tex standaard 100 certificering.

Over Mocco
Turks ambacht en subtiele kleurtrends combineren: Mocco brengt het samen in voornamelijk handgeweven hamamdoeken en plaids. Het label, opgericht in 2015, ontwerpt en weeft unieke doeken en plaids met oude weefgetouwen. Om zachte en soepele hamamdoeken te produceren, maakt Mocco gebruik van de fijnste biologische katoen of bamboe en krijgen daarnaast nog een speciale voorbehandeling.

Kijk voor meer informatie, alle doeken en verkooppunten op www.mocco.nl.