Persbericht Mode: Nederlandse primeur voor Trendkidz met Zilly Banana

Webwinkel Trendkidz verkoopt dit najaar het Deense kinderkledingmerk Zilly Banana. Dit trendy merk voor kinderen van 3 tot 10 jaar was niet eerder verkrijgbaar in Nederland. Na de najaarscollectie is in februari 2011 ook de spectaculaire voorjaarscollectie Zilly Banana bij Trendkidz te vinden.

Fantasierijke urban-stijl
De Deense ontwerpers Annika Lofqvist en Lena Berg zijn de gezichten achter dit trendy merk. Gemotiveerd door de beperkte keuze aan hippe jongenskleding ontwierpen zij Zilly Banana: een zeer fantasierijke limited edition-collectie voor jongens en meisjes. Een echte urban-stijl voor jonge trendsetters.

Unieke handgemaakte collectie
In het universum van Zilly Banana is alles mogelijk. De ontwerpen zijn geïnspireerd op cartoons, sprookjes en de kinderlijke fantasie. Het resultaat is draagbare kleding van hoge kwaliteit, met vrolijke, grappige ongebruikelijke prints en kleurige stiksels. Kinderen kunnen zich erin herkennen, er heerlijk in spelen en hun fantasie en dromen worden geprikkeld. De collectie is handgemaakt en geproduceerd binnen Europa. Elk ontwerp is gegarandeerd uniek.

Trendkidz
Naast Zilly Banana voert Trendkidz de merken Minymo, Blue Effect, Sweet Pink, Kids Up en Punk Bazaar, in de maten 92 t/m 152. Stuk voor stuk actuele, vrolijke collecties voor trendsettende kids. Trendkidz is daarnaast ook het juiste adres voor hippe tassen van De Kunstboer, beschilderbare regenlaarzen en TUT-hola’s.

Zilly Banana is exclusief verkrijgbaar bij: www.trendkidz.nl.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.