Persbericht: Mooi Goed lanceert design fotostandaard

Het label Mooi Goed lanceert een fonkelnieuwe woonaccessoire: de Mooi Goed Fotostandaard. Deze standaard is door de unieke vormgeving niet alleen een plaatje om te zien; het ontwerp is ook heel functioneel. In één oogopslag is duidelijk hoe het designproduct in elkaar zit en op welke manier het gebruikt kan worden.

Marmeren voet
Met de fotostandaard laat het label zien hoe mooi én simpel gebruiksvoorwerpen kunnen zijn. De standaard is gemaakt van een combinatie van materialen; een metalen klip en een marmeren voet. De voet schuift over de klip, waardoor de foto vastklemt. Ook vormen deze twee elementen meteen de standaard. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, geel, groen en blauw.

mooigoed_NL_Mooi Goed Fotostandaard groen vrijstaand 004

Kandelaar en kapstok
De fotostandaard past naadloos in de bestaande collectie. Stuk voor stuk ontwerpen met een moderne vormgeving en tijdloze uitstraling. Zo lanceerde het label eerder al de Mooi Goed Kandelaar. Een moderne kandelaar met de herkenbaarheid en het gevoel van de klassieke versie. De Mooi Goed Kapstok is ook nét even iets anders. Dit strakke ontwerp verwijst subtiel naar een boomtakje en komt in een set van drie.

Mooi Goed
Met zijn passie voor materialen en vormgeving wil Christian Kocx mensen laten stilstaan bij de schoonheid van de dagelijkse dingen. Hij begon zijn label Mooi Goed in 2014 en creëert sindsdien minimalistisch vormgegeven woonaccessoires. In slechts enkele jaren is het label uitgegroeid met tal van ontwerpen, die meer dan eens te zien waren op prestigieuze beurzen. De productie houdt Kocx geheel in eigen beheer; zo kan hij elke stap volgen en weet hij zeker dat zijn design mooi én goed is.

Meer informatie: www.mooi-goed.nl