Persbericht: Multifunctioneel bedhuisje verovert Nederland

BedhuisjeNieuw voor in de kinderkamer

Het nieuwe bedhuisje van Mignon van de Bunt maakt van elke kinderkamer een heerlijke slaap- en speelplek. Bovendien groeit het met kinderen mee, van baby tot schoolganger. Het bedhuisje functioneert namelijk als ombouw voor een wieg, hoofdeinde om een éénpersoonsbed en in combinatie met de andere kindermeubels uit deze serie: een bureau (in twee maten), ladenkast, kledingrek en commode.

Fun, sleep & play
De meubels staan op stoere, industriële wielen en kinderen kunnen hen hierdoor makkelijk opzij schuiven om zo in het huisje te kunnen spelen. Het maakt dus zowel deel uit van de kindermeubels als dat het los kan staan als speelgoed. De serie komt in vijf standaardkleuren: dons, beton, zink&zo, Noordzee en pioen. Daarnaast kan Bedhuisje.nl, rekening houdend met een iets langere levertijd, de meubels in elke gewenste kleur leveren.

Het brein achter Bedhuisje.nl
Wat begon met enkel het bedhuisje, liep al gauw uit tot een hele meubellijn en de oprichting van Bedhuisje.nl. Mignon van de Bunt, moeder van drie kinderen, ontwerpster en stylist, bedacht het hele concept binnen twee weken, voornamelijk tijdens een aantal onderbroken nachten. Mignon is eigenaresse van de Lifestyle- & Interieurwinkel Authentique Mignon en interieuradviesbureau Studio AM. Zij weet wat mooi en duurzaam is en speelt met het bedhuisje in op de behoefte van kinderen aan ‘speelbaar’ meubiliair.

Kijk voor alle toepassingen op www.bedhuisje.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Bedhuisje in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res, enkele voorbeelden: