Persbericht: Musjes.com presenteert zomerse Musjesmodels

De webshop Musjes.com eert haar zomercollectie met speciale Musjesmodels. Deze modellen presenteren professioneel gefotografeerd alle zomerse merkkleding voor baby’s, peuters en kleuters.

Aapjes en indiaantjes
Van Krutter Danish Design heeft Musjes.com complete outfits: jumpsuits, summersuits en longsleeves in de modekleuren van vandaag. Met vrolijke indiaantjes, aapjes, konijntjes en tractors.  En wat te denken van de typisch Deense pofbroek met geborduurde details en biezen. Ook uit Denemarken en terug van weggeweest, de zomercollectie van H.J.O.R.T.H. Copenhagen: comfortabele jumpsuits, shirts en jurkjes met een kleurig en speels design.

Organic
Retrokleuren en eerlijke materialen kenmerken de zomercollectie van het Zwitserse merk l’Asticot. Voor warme dagen luchtige summersuits, fijne shirts en salopettes. Nieuw bij Musjes.com is de collectie van Maxomorra, het in opmars zijnde merk uit Zweden. Felle kleuren, organic materialen en een zeer prettige prijs typeren de uitgebreide collectie rompertjes, hoodies, suits, shirts, shorts en rokjes.

Zwemkleding
De Musjesmodels presenteren ook de collectie en zwemkleding van Smafolk. Jumpsuits met uiltjes, aardbeien en appeltjes en soepele zwemkleding met UV-bescherming voor de allerkleinsten. Smafolk biedt vrolijke badpakken en fris gekleurde zwemshorts tot maatje 128. Van het Argentijnse KOM-WARE presenteert Musjes.com in maat 56 t/m 110 jumpsuits, jurkjes en sunsuits. Allen heerlijk zomers en fris gekleurd want daar zijn ze in Argentinie goed in.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Hier low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: