Persbericht: Nieuw agentschap voor kinderartikelen & kinderkleding

Color Your Life Agency is een jong agentschap in kinderkleding en kinderartikelen. Het agentschap staat voor hippe en bijzondere merken. Comfortabele kinderkleding in mooie kleuren en designs. Fijn om te dragen en mooi om naar te kijken voor zowel ouder als kind. Color Your Life start met het Belgische merk We Were Small.

Simpel & puur: We Were Small
Pure eenvoud, dat is de kinderkleding van We Were Small. De lijn bestaat uit comfortabele basics opgefleurd met de afbeeldingen van grappige monstertjes. De figuren zijn te vinden op alle kledingstukken, van ondergoed tot t-shirts, jurkjes en hoodies. Bovendien omvat de ‘monstercollectie’ bijpassende sleutelhangers, vilten figuurtjes en zelfs beddengoed voor peuters. Alle items van We Were Small zijn van hoogwaardige kwaliteit en blijven mooi na vele wasbeurten.

Color Your Life agency
Color Your Life agency is een initiatief van Lisette Samplonius. Sinds 2009 runt zij succesvol een webwinkel in kinderartikelen. Naast deze webwinkel heeft zij nu het nieuwe agentschap Color Your Life opgezet. Ze heeft de voorkeur om zoveel mogelijk samen te werken met merken die produceren met respect voor mens en milieu.

Meer informatie via www.coloryourlifeagency.nl