Persbericht: Nieuw baby- peutertussendoortje in de Benelux: Maisboogies

Bravo Scandinavia presenteert: Maisboogies. Een nieuw, verantwoord tussendoortje voor baby’s vanaf 6 maanden. Biologisch en allergievriendelijk. Binnenkort ook in de schappen van de C-1000-supermarkt en te proeven op de Negenmaandenbeurs.

Verstandig tussendoortje
Ouders kunnen met een gerust hart Maisboogies aan hun allerkleinsten geven. Vervaardigd uit puur biologisch geteelde mais, glutenvrij én melkvrij is deze nieuwe snack een welkome afwisseling op het bekende rijstwafeltje voor baby’s. Omdat de zoutvrije maisboogies snel in het mondje smelten zijn ze al geschikt vanaf 6 maanden. Maar ook kinderen met een gluten- of zuivelallergie kunnen van de snack genieten. De productie ligt in Finland en de Maisboogies zijn al sinds 2007 een groot succes in Scandinavië.

Bravo Scandinavia
De importeurs van Maisboogies – een echtpaar van Nederlandse en Zweedse afkomst – maakten in Zweden kennis met de gezonde Finse knabbels. Ze waren direct enthousiast en besloten naar Nederland te verhuizen, zodat ook in de Benelux iedereen Maisboogies kan proeven en ervaren.

Negenmaandenbeurs
Van 20 tot 24 februari kunnen (aanstaande) ouders kennismaken met de Maisboogies op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam. Ze zijn er te koop tegen een speciaal beurstarief en dagelijks krijgen de eerste 200 bezoekers van de stand een gratis zakje Maisboogies. De kleinste beursbezoekertjes kunnen de nieuwe snack zo direct uitproberen!

Alle verkooppunten op: Maisboogies.com.

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Maisboogies in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.