Persbericht: Nieuw babymerk van eigen bodem: Babooba

Ledikantdeken tak blauwbaboobaNLBabooba brengt de natuurlijke zachtheid van mama dichtbij met gebreide babydekens van 100% katoen. Met zorg gemaakt en van de hoogste kwaliteit voelen deze dekens heerlijk zacht aan op baby’s huidje, zelfs bij een gevoelige huid.

Dekens voor wieg en ledikant
De babydekens van het nieuwe Nederlandse merk Babooba zijn van 100% katoen en uiterst zacht voor de allerkleinsten. De gebreide structuur geeft de dekens luxe uitstraling. Babooba dekentjes zijn ademend, vocht absorberend en warm. Bovendien is katoen hypo-allergeen en van nature resistent tegen huisstofmijt waardoor de dekentjes zelfs geschikt zijn voor baby’s met een gevoelige huid, allergieën of astma. Alle Babooba-producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, kleurvast, slijtvast, krimpvrij en makkelijk te wassen. Er zijn twee maten beschikbaar: wiegdekens (75x90cm) en ledikantdekens (100×150 cm). De geblokte dekens zijn er in roze, blauw en grijs.

Babooba: De zachtheid van mama dichtbij
Quirine Vollebregt-Dozy wilde het liefst altijd bij haar kleintjes zijn toen ze nog baby waren. Zelfs in hun eigen bedje wilde ze hen dezelfde warmte en liefde geven als in mama’s armen. Uit deze behoefte ontstonden de babydekens van Babooba, zo puur en zacht mogelijk. Quirine selecteert de fijnste katoen uit Centraal Europa, Zuid-Amerika, Spanje en Afrika. De productie van Babooba dekens ligt echter in België zodat ze altijd kan vertrouwen op goede arbeidsomstandigheden en er zeker van is dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. Het katoen is tevens Ökotex gecertificeerd.

Kijk voor alle kleuren op: www.babooba.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Babooba in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

Wiegdeken_tak_rozebaboobaNL Wiegdeken tak grijsbaboobaNL Wiegdeken tak blauwbaboobaNL Wiegdeken liggend rozebaboobaNL Wiegdeken liggend grijsbaboobaNL Wiegdeken liggend blauwbaboobaNL Ledikantdeken tak rozebaboobaNL Ledikantdeken tak grijsbaboobaNL Ledikantdeken tak blauwbaboobaNL Ledikantdeken plat rozebaboobaNL Ledikantdeken plat grijsbaboobaNL Ledikantdeken plat blauwbaboobaNL