Persbericht: Nieuw: Bibelotte Outlet Store

Het stijlvolle kinderkamermerk Bibelotte komt sinds dit jaar met een nieuw concept: haar eigen online Outlet Store. Ze verkoopt hier restvoorraden en samples met kortingen tot wel 60%. Het label Bibelotte staat voor complete inrichting van de hippe kinderkamer en is te vinden bij speciaal geselecteerde dealers in heel Nederland.

Accessoires voor de kinderkamer
In de Outlet Store van Bibelotte zijn kinderkameraccessoires verkrijgbaar die al uit de winkels zijn verdwenen. Ook prototypes en samples komen op de virtuele planken van de Outlet Store terecht. Dankzij dit concept kunnen de winkels de nieuwste producten blijven verkopen zonder concurrentie van het label zelf en kan de klant nog fijn oude, vertrouwde producten blijven shoppen. Nog op zoek naar een poef voor de kinderkamer uit een vorige collectie? Kijk snel in de online Outlet Store! Het is een bijzondere verzameling aan beddengoed en accessoires voor zachte prijzen.

Collecties Bibelotte
Bibelotte voert verschillende collecties met elk een eigen kleurgebruik en thema: voor de meisjeskamer Blossom en Noa, voor de jongenskamer Storm, Skyler en Olivier. Binnen elke lijn is er grote keuze aan bij elkaar passende accessoires zoals beddengoed, sierkussens, lampenkappen, poefen, boxkleden, aankleedkussens en omslagdoeken. Allen van hoogstaande kwaliteit en handgemaakt. Dat is Bibelotte.

www.outlet.bibelotte.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):