Persbericht: Nieuw bij Bibelotte: Collectie Little

Kinderkamermerk Bibelotte brengt een nieuwe, frisse collectie uit met de naam ‘Little’. Met deze lijn, die ook tot een nieuwe huisstijl leidde, drukt Bibelotte meer dan ooit haar eigen stempel op het assortiment.

Van opbergzak tot poster
Met de collectie Little komt Bibelotte ook meteen met een aantal nieuwe producten, zoals posters, canvasschilderijtjes, wallpowers, opbergzakken en commodemandjes. Deze laatste twee zijn reversible, net als de dekbedden in de serie.Bijzonder is de digitale print op de kussens en schilderijtjes van Little. Ook andere, exclusief voor Bibelotte bedrukte stoffen maken de lijn heel bijzonder. Inspiratie voor de volle, frisse kleuren deden de ontwerpers op in Denemarken. Als tegenhanger maken zachte, neutrale kleuren zoals zandkleur de mogelijkheid tot combineren eindeloos. Little, een collectie kinderkameraankleding van hoogwaardige kwaliteit.

Exclusiviteit
Het label Bibelotte staat voor de complete inrichting van de kinderkamer en is op kleine schaal te vinden bij dealers in heel Nederland. Dit is een bewuste keuze want op deze manier blijft de exclusiviteit van het merk bewaard. Bibelotte voert verschillende lijnen met elk een eigen kleurgebruik en thema hoewel ze onderling zeer goed te combineren zijn, combineer Little bijvoorbeeld eens met Blossom. Alle denkbare benodigdheden voor een stijlvolle kinderkamer zijn verkrijgbaar, waaronder: beddengoed, sierkussens, lampenkappen, boxkleden, aankleedkussens, posters en schilderijtjes. De complete collectie Little is ook te vinden in de nieuwe webwinkel van Bibelotte: www.bibelottestore.nl Voorraadoverschotten en samples van oude collecties zijn bovendien met smakelijke kortingen verkrijgbaar bij Bibelottes Outlet, ook te vinden in deze nieuwe conceptstore.

Bekijk Little op: www.bibelotte.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Bibelotte in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.