Persbericht: Nieuw bij Hip & Eco: Ecotronic zaklampen

Nieuw bij Hip & Eco vanaf vandaag zijn de Ecotronic kinderzaklampen. Deze knijpkat van gerecycled materiaal bevat geen giftige verf of lak en past hierdoor uitstekend in de milieubewuste webshop. Er zijn verschillende uitvoeringen zoals boerderijdieren en dierentuindieren.

Ecotronic zaklamp
Deze vrolijke dynamozaklamp is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het  batterijloze knijpsysteem werkt eenvoudig: 1 minuut knijpen geeft 5 minuten licht. Na het opladen is de zaklamp altijd gereed voor gebruik. De Ecotronic heeft maar liefst 100.000 branduren en geeft licht tot wel 20 meter ver. Er zijn verschillende uitvoeringen, de zogenaamde Farm Torches (hond, kip, koe, varken) en Zoo Torches (pinguin, panda, aap en tijger). Grappig detail: als de lamp aan is, geven de neusjes van de dieren ook licht.

Vernieuwde Hip & Eco
Primeur: vanaf heden is de site van Hip & Eco geheel heringericht. Hierdoor wordt onder andere het zoeken naar producten makkelijker. Bovendien gaat Hip & Eco een nieuwe koers varen: geen babykleding meer maar verantwoorde kinderkleding van maat 92 t/m 176. Zo springt de webwinkel in op de toenemende vraag naar ecokleding voor grotere kinderen. De komende tijd verdwijnen alle babymerken en komen daar nieuwe merken voor in de plaats, startend met de nieuwe collectie van Little Shrimp.

Verkoopprijs: € 6,99 bij de vernieuwde www.hipeneco.eu.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.