Persbericht: Nieuw bij KipKep: De Blenker Hooded Towel

KipKep komt met iets nieuws: de Blenker Hooded Towel. Al jaren is de grote hydrofiel-handdoek ‘Blenker’ een groot succes. Nu voegt KipKep een nieuwe variant met capuchon aan het assortiment toe: de favoriete handdoek verandert hiermee in een praktische badcape.

Praktische handdoek met capuchon
De Blenker Hooded Towel is niet zomaar een capuchonhanddoek. Hij heeft een paar extra’s en handigheidjes.
Allereerst zit de capuchon niet op de hoek van de handdoek, maar in het midden van de lange zijde. Zo blijft de volledige breedte van je handdoek beschikbaar om een kindje in te wikkelen. En breed is hij: de Hooded Towel heeft een afmeting van maar liefst 100 x 70 cm. Aan de achterzijde van de doek zit een lusje. Steek de hoekpunten van de doek bij het inwikkelen door dit lusje, en de baby trappelt de doek niet zomaar open.

Blenker
De Hooded towel heeft uiteraard ook alle andere fijne eigenschappen van een gewone Blenker. Hydrofiel katoen is zacht, soepel, dun en neemt heel veel vocht op. De stof voor de Blenker neemt zelfs nog meer op dan gewoon hydrofiel katoen, want de stof is speciaal behandeld voor extra absorptie. Met de soepele stof kom je makkelijk in alle plooitjes. De Blenker is bovendien geschikt voor de gevoeligste huid, droogt snel en kan mee in de hete was.
Ook de Blenker heeft dit seizoen een update gekregen. Het kleinste formaat is vervallen, en de doeken zijn nu verkrijgbaar in grijs, geel en blauw.

KipKep
KipKep timmert aan de weg met hippe, comfortabele en functionele verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen. Van luiertas tot verschoonmatje, warmtekussen en sokjes die goed blijven zitten: de producten van KipKep zijn steeds weer vernieuwend, praktisch en trendy.