Persbericht: Nieuw bij KipKep: Woller warmtekussen

Eerste hulp bij darmkrampjes & borstvoeding

KipKep presenteert: Woller, dit warmtekussen voor baby’s, peuters en kleuters verlicht darmkrampjes en buikklachten in een mum van tijd. Bij borstvoeding help de Woller bovendien bij verstopte melkkanaaltjes. Deze compacte en veelzijdige warmtebron is onmisbaar in elk jong gezin.

Snel warm en rustgevende werking
De Woller is gevuld met vlaszaad en is gemakkelijk en snel op te warmen in de magnetron. Een hippe hoes zorgt dat het kindje goed beschermd blijft tegen de hitte. Deze wasbare hoes is verkrijgbaar in verschillende motieven in de kleuren zwart, blauw, rood, roze, grijs en gekleurde bloemen. Door de speciale vorm geeft de Woller precies op de juiste plaats druk op het buikje en blijft goed liggen. De warmte werkt verlichtend en rustgevend. De veelzijdige Woller is ook geschikt voor het verwarmen van de wieg, als warmtebron voor pasgeborenen en ook grotere kinderen met buikpijn hebben veel baat bij de warme Woller.

Ideaal bij borstvoeding
Borstvoedende moeders zijn ook erg blij met de Woller. De warmte stimuleert de toeschietreflex en verstopte melkkanaaltjes zijn snel verleden tijd. Door voor een voeding eerst het warmtekussen op de borst te leggen gaan alle melkkanaaltjes openstaan en kan de melk weer goed doorstromen tijdens de voeding.

Over KipKep
KipKep is een jong, dynamisch bedrijf dat fijne en functionele producten voor de verzorging van baby en kind ontwikkelt. KipKep is onder meer bedenker van de populaire BlenkerKid en BlenkerBaby hydrofieldoeken: sneldrogende en trendy handdoeken voor op het strand, na het badderen en zwemmen. KipKep staat voor kwaliteit, design, kleur, mode, techniek en innovatie.

www.kipkep.com

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van  beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):