Persbericht: Nieuw bij Liefkees: verkleedschorten en verkleedkussens

Liefkees presenteert hun nieuwste producten, behalve grote kostuums ontwerpt Liefkees nu ook schortjes en verkleedkussens voor kinderen van 2-6 jaar.  Alle verkleedkleren zijn zo gemaakt dat ze jaren mee gaan en in de wasmachine kunnen.

Verkleedschortjes met laptop en smartphone
Met de nieuwe verkleedschortjes van Liefkees verkleden kinderen zich in een handomdraai, bijvoorbeeld tot zakenvrouw. Blouse, plooirokje en natuurlijk een laptop en smartphone. Alles is van aaibaar fleece gemaakt. Spelen ze liever bakkertje, ridder, schoonmaker of tuinkabouter? Ook hiervoor heeft Liefkees passende verkleedschortjes met de nodige attributen. Zo heeft de kabouter een suède zakje bij zich met zaadjes van fleece die zachtjes rinkelen. En de stoere ridder een stoffen zwaardje en schild.

Een verkleedkussen om mee te spelen en te slapen
De nieuwe verkleedkussens staan garant voor jarenlang speelplezier en zijn tegelijkertijd een heerlijk knuffelkussen voor in bed. Met het kussen op de rug is het kind in een wip omgetoverd tot gevaarlijke grote leeuw. Ook een giraf, lieveheersbeestje of krokodil behoort tot de mogelijkheden. Na het spelen ligt het kussen weer op de bank of op bed, waardoor het niet apart opgeruimd hoeft te worden.

Bijzondere kostuums
Net als alle Liefkees-producten worden de grote kostuums allemaal handgemaakt door Maaike en Kitty in hun atelier in Delft. De verkleedpakken zijn gemaakt van zachte aaibare stoffen als badstof, fleece en imitatiebont. Door de gevulde staart waggelt het pak mee met de bewegingen van het kind. Standaard in het assortiment zijn een rijk gevulde bontgekleurde pauw, zwart-witte orka of groene dinosaurus. Maar het ontwerpersduo maakt ook graag een kostuum op maat, met de garantie dat het een uniek exemplaar zal blijven.

Liefkeesproducten zijn te koop op www.liefkees.nl en in het atelier. Liefkees is gevestigd in hartje Delft, Paardenmarkt 1a. Het atelier is open op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op afspraak.

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Liefkees in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.