Persbericht: Nieuw bij Musjes.com: UV-kleding 4BB2

Musjes.com presenteert dit seizoen het merk 4BB2. Veilig spelen in de zon, dat is de gedachte achter dit Franse uv-kledingmerk. Door de UVP50+ bescherming kunnen baby’s gerust mee naar het strand of het zwembad en zijn kinderen goed beschermd tegen zonnebrand.

Zuurstokken en haaien
De T-shirts, swimsuits en zwembroeken van 4BB2 bieden de hoogst mogelijke UV-factor en beschermen de huid daarnaast tegen chloor, zeezout en zand. De badkleding is gemaakt van soepele stof waardoor het gemakkelijk aan en uit kan. Er is een ruime keuze uit vrolijk gekleurde dessins voor baby’s en kinderen.De designs zijn ontworpen door een Franse surfer die zijn kennis van uv-kleding combineert met zijn passie voor graffiti en grafisch ontwerpen. Het resultaat is 4BB2!

Bescherming tegen UV-straling
Kinderen spelen dankzij deze kleding veilig in de zon, zonder zorgen over latere huidproblemen. De UV-kleding van 4BB2 beschermt de meest kwetsbare delen van de huid tegen UV-straling. Ze hoeven niet steeds ingesmeerd te worden en kunnen met de goed afsluitende pakken onbezorgd in de zon spelen.  Gezichtje, armen en benen een keer goed insmeren, petje op en de kinderen kunnen buiten heerlijk hun gang gaan.

Groots aanbod UV-kleding
Met de introductie van het Franse kledingmerk 4BB2 is Musjes.com de grootste algemene webshop met UV-kleding. Voor komende zomer presenteert Musetta Blaauw op haar website namelijk ook de nieuwste uv-collecties van Solamigos, Smafolk en Mala: complete suits, zwembroekjes, en badpakjes. Allemaal met de hoogste uv-bescherming en ontzettend cool, retro of zoet, voor elk wat wils.

Einde Persbericht

Bekijk alle beelden van Musjes in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.