Persbericht: Nieuw bij Scrivo Media dagboek voor volwassenen: Het Pluk de Dagboek

Uitgeverij Scrivo Media presenteert een nieuw boek: Het Pluk de Dagboek. Speciaal voor volwassenen, vol met korte vragen, inspirerende teksten en illustraties. Een ideaal hulpmiddel om vervelende gebeurtenissen een plekje te geven én de leuke momenten extra te koesteren. Want, zo is het motto van het boek, niet elke dag is mooi, maar er zit iets moois in elke dag.

Geluksmomentjes
Na een intensieve dag op het werk of thuis met de kinderen, zit het hoofd vaak vol. Het Pluk de Dagboek biedt uitkomst. In het invulboek (96 pagina’s) zijn op elke bladzijde nieuwe vragen te vinden. Wat kostte energie? Wat waren de baalmomenten? Er is ook voldoende ruimte voor mooie herinneringen. Zo wordt gevraagd naar geluksmomentjes en dankbare gebeurtenissen.

Wat Het Pluk de Dagboek van Scrivo Media extra bijzonder maakt, zijn de fraaie illustraties van Sonja Kemp en de dagelijkse quotes. Deze teksten inspireren, zetten aan tot denken of helpen te relativeren. Zoals: ‘Moed is niet de afwezigheid van angst, maar het overwinnen daarvan’. Of: ‘Elke dag heeft iets goeds in zich’. Mooi om een ander of jezelf cadeau te doen.

Scrivo Media
Boeken maken die kinderen en ouders verder helpen. Dat is het doel van Scrivo Media. De uitgeverij is opgericht door Josina Intrabartolo en haar man Mark Hemmer. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en zijn er tal van boeken en gidsen voor jong en oud gelanceerd. Eerder bracht Scrivo Media bijvoorbeeld invuldagboeken voor kinderen uit; het SmoeltjesSchrift en SmoeltjesSchrift 2.

Meer informatie over het boek via www.scrivomedia.nl.