Persbericht: Nieuw: een unieke wens op een blikje, de Wensvanger.

Webwinkel NickNack heeft een unieke manier bedacht om een wens over te brengen: op een blikje. Vanaf nu is het dankzij de Wensvanger mogelijk om in plaats van een kaartje een blikje met een bloemetje, een ‘kikkerprins’ of wat geluk in de brievenbus te laten bezorgen. Op ieder blikje staat een foto met hieromheen een ludieke tekst zoals: ‘Je wordt niet ouder, je neemt alleen in waarde toe’ voor een verjaardag. Of ‘Ho ho ho maar weer’ bij de foto van een oliebol als originele decembergroet. De Wensvanger is per stuk te bestellen.

Blikvangers: kleurrijke blikjes, bedrukt naar keuze
Naast Wensvangers, zijn er ook Blikvangers. Daar zijn de mogelijkheden qua bedrukking eindeloos. Bestel een kant-en-klare collectable van grafisch ontwerper Gribbeltje of een blikje in een kleur naar keuze, bedrukt met een speciale tekst of naam. Deze zijn ideaal als huwelijksbedankje of kraamcadeautje. Een eigen foto of logo kan erop, of een speciaal gemaakt ontwerp voor een nog unieker blikje. De blikvangers zijn per 10 stuks tegelijk te bestellen in 10 verschillende kleuren: baby-blauw, baby-roze, geel, groen, konings-blauw, lila, oranje, rood, wit en zilver.

NickNack op Flavourites
Deze maand ontdekte ook Flavourites.nl de webshop met blikjes van NickNack, ze schrijven bij de vermelding: “Leuk om te trakteren! Of bij een geboorte. Of een huwelijk. Of wat dacht je hiervan: perfect voor het bewaren van de melktandjes of de eerste haarlok van je kleintje(s). We hebben het over deze NickNack-doosjes. Kies een leuke kleur, laat ze personaliseren. En… maak een onuitwisbare indruk op vrienden, familie en klasgenootjes!”

Alle Blikvangers & Wensvangers zijn 50 mm doorsnede x 20 mm hoog en te vinden op:
www.nicknack-berkel.nl.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld, een recensieproduct of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.