Persbericht: Nieuw en krakend vers: Geboortekoekjes.nl

Op zoek naar een originele geboorte-traktatie? De gloednieuwe webshop Geboortekoekjes.nl bezorgt vanaf vandaag de heerlijkste geboortekoekjes gewoon thuis. In grote hoeveelheden voor kraamfeesten, babyborrels en traktaties op school, of in kleine doosjes als cadeautje per post. De koekjes – gevuld met melkcrème en bestrooid met echte roze en blauwe muisjes – lijken precies op miniatuur-‘beschuiten met muisjes’.

Koekjes om uit te delen
Omdat de bakker de koekjes individueel verpakt, blijven ze heerlijk vers en zijn ze uitermate geschikt om uit te delen op school en werk, of om te serveren op kraamfeesten en babyborrels. Maar ook bij de koffie tijdens de kraambezoeken zijn de geboortekoekjes snel geserveerd.

Cadeautje per post
De geboortekoekjes zijn ook een origineel geboortegeschenk. Stuur de koekjes snel en eenvoudig via de website naar bijvoorbeeld pas bevallen vriendinnen of collega’s. Verpakt in een vrolijke blauwe of roze doos en vergezeld van een persoonlijke kaart – met of zonder eigen foto – past dit originele geboortegeschenk gewoon door de brievenbus. Door geboortekoekjes.nl bezorgd waar jij wilt.

Verkoopprijzen:
7,95 euro voor 20 koekjes in bedrukte verpakking en persoonlijke kaart
17,50 euro voor 120 (!) koekjes

Bezoek de stand van Geboortekoekjes.nl op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam: hal 8 stand 06.658.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.
Hier wat low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: