Persbericht: Nieuw in de Benelux : Miss Mustard Seed’s Milk Paint

flow-blueMilk Paint van het Amerikaanse merk Miss Mustard Seed is een 100% natuurlijk product dat meubels een nieuwe – of beter gezegd oude – look geeft en dat momenteel zijn opmars maakt in de Benelux. Webshop Old Red Barn, specialist in het restylen van meubels, is Europees expert en weet alles van de veelzijdige toepassingen van het product.

100% Natuurlijk product
Milk Paint, ook wel caseïneverf genoemd, is een 100% natuurlijk product met ingrediënten zoals melkproteïnen (caseïne), kalksteen, klei en natuurlijke pigmenten. Het is bijzonder geschikt om meubels te restylen en met name een verweerd uiterlijk te geven. Marian Parson, oftewel Miss Mustard Seed, bracht 12 prachtige kleuren uit die passen binnen ieder landelijk interieur, van Frans Provençaals tot Amerikaanse country en Engelse cottage stijl. De kleuren hebben typerende namen zoals linen, mustard seed yellow, shutter gray, flow blue en boxwood die direct tot de verbeelding spreken.

 Passie voor woonstijlen
De gloednieuwe shop Old Red Barn ontstond uit een passie voor country & cottage woonstijlen en het restylen van meubels. Old Red Barn biedt landelijke woonaccessoires en producten voor het pimpen van meubels. Op de website zijn tal van tutorials en FAQ’s te vinden over het gebruik van Miss Mustard Seed’s Milk Paint. Old Red Barn is Europees expert in caseïneverf en onderscheidt zich van concurrenten door de enorme productkennis. Vanaf mei zal de oprichtster ook workshops ‘meubels restylen’ gaan geven.

Ga voor ideeën en inspiratie naar: www.oldredbarn.be

Einde Persbericht

Dit persbericht is wel geschreven, maar niet verzonden door De Perswinkel. Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met Old Red Barn.