Persbericht: Nieuw in Nederland: Elephant & Apple Bag

Elephant & Apple2Rechtstreeks uit Duitsland haalt Nybble Import opnieuw een innovatief product naar Nederland: de Elephant & Apple Bag. Dit losse opbergvak voor aan de buggy en wandelwagen is ideaal voor grote en onhandige spullen die mee op pad gaan.

Grote opbergruimte aan de wagen
Erop uit met de kids naar de speeltuin of het sportveld blijkt altijd weer een uitdaging. Zandschepjes en emmers, (vieze) voetbalschoenen, tennisrackets en kinderhelmen zijn van die attributen die niet meer onder in de wagen passen maar toch mee moeten. De Elephant & Apple Bag biedt uitkomst. Dit losse opbergvak voor aan de zijkant van de wandelwagen of buggy is gepatenteerd en tovert nutteloze ruimte om in extra bergruimte. Naar de markt of shoppen? De Elephant & Apple Bag is dé plek voor bloemen, verse vis of gebak, paraplu’s en regenhoezen, enzovoort. De opbergzak is compact maar biedt verrassend veel ruimte. Een zeer innovatief product dat nu in Nederland verkrijgbaar is.

Nybble Import
Nybble importeert en distribueert innovatieve baby- en kinderproducten in Nederland. De kleurrijke Funkybox , handige katoenen producten van Aden + Anais en praktische fleece slabben, Silly Billyz uit Nieuw-Zeeland zijn een aantal voorbeelden. Deze Elephant & Apple Bag is een mooie aanvulling op dit vernieuwende assortiment.

Meer informatie op www.nybble.nl

Einde Persbericht

Dit persbericht is wel geschreven, maar niet verzonden door De Perswinkel. Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met Nyblle.