Persbericht: Nieuw in Nederland: meubels van Les Gambettes

Les Gambettes is een jong meubelmerk uit Frankrijk en sinds kort exclusief verkrijgbaar bij Authentique Mignon. De kleurrijke stoelen en krukjes van ‘vroeger’ zijn blikvangers in elk interieur. The fifties are back! Les Gambettes ontwerpt stoelen en bureautjes voor kinderen en stoelen en krukken voor volwassenen. Door de veelzijdigheid van de meubels passen ze nagenoeg in iedere ruimte, van kinderkamer tot keuken, woonkamer en werkkamer.

Terug in de tijd met Les Gambettes
De meubels van het merk Les Gambettes sprongen direct in het oog toen Mignon, oprichter/eigenaresse van Authentiqe Mignon, eerder dit jaar de trendsettende beurs Maison et Objet in Frankrijk bezocht. Deze bijzondere collectie meubels vindt zijn roots overduidelijk in de jaren vijftig. Dankzij de combinatie van flamboyante kleuren en Vichy ruitjes,  bloemenprints en patronen van Franse baroktegels komt het cultureel erfgoed weer helemaal tot leven. Eén blik op deze meubelstukken doet allerlei herinneringen aan vervlogen tijden bovendrijven. Iedereen ziet meteen de oude schoolbankjes met ingekraste namen en beplakt met stickers weer voor zich.

Authentique Mignon
Authentique Mignon is meer dan een webshop alleen: naast de verkoop van meubels en woonaccessoires geeft Mignon namelijk ook online interieuradvies. Op basis van foto’s van de in te richten ruimte stelt ze een vragenlijst samen die de klant invult. Hiermee ontwerpt ze een professioneel interieurplan waarmee men zelf aan de slag kan. Bijzonder eigentijds.

www.authentiquemignon.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Hier low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: