Persbericht: Nieuw label kinderkleding: Love, Peace & Joy

Webshop Love, Peace & Joy lanceert deze maand haar eigen label: een bijzondere collectie kindershirts met een knipoog naar de jaren ‘60 en ‘70. De prints roepen direct een nostalgisch gevoel op van langspeelplaten en flowerpower.

Vintages prints
Het nieuwe label bestaat uit comfortabele longsleeves met heuse vintage prints en applicaties. En ook al is de look er één van vervlogen tijden, de hoogwaardige kwaliteit is anno 2011. Omdat de shirts in beperkte oplage uitkomen zijn ze bovendien origineel en bijzonder. Beschikbaar in de maten 92/98 tot en met 164/170. Naast het splinternieuwe eigen label zijn er in de shop ook andere kledingmerken te vinden zoals 4funkyflavours en Katvig.

Jeugdsentiment
Shoppen bij de webwinkel Love, Peace & Joy is als een reis terug in de tijd maken: de warme, nostalgische uitstraling van de website brengt het jeugdsentiment naar boven. Voor dat extra vintage-gevoel biedt de winkel naast kleding ook een uitgebreide collectie retro-cadeautjes zoals lunchboxes, portemonnees, dekbedovertrekken, tassen, buttons, ouderwetse ansichtkaarten en nog veel meer.

Spread the joy
Om het gevoel van Love, Peace & Joy verder te verspreiden, steunt de webshop de stichting ‘Doe een Wens’ (per 1 januari 2012 ‘Make a Wish’). Deze stichting vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Van de verkoop van ieder Love, Peace & Joy t-shirt komt 5 euro ten goede aan deze stichting.

www.lovepeacejoy.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):