Persbericht: Nieuw merk luxe Hollandse babydekens: Mats&Merthe

‘Wat van ver komt, is lekker’, het is een oud gezegde. Maar tijden veranderen. In deze tijd van bewust genieten en bewust omgaan met mens en milieu, is ‘ver’ niet altijd meer beste optie. Kim en Willeke van Mats&Merthe realiseren zich dit maar al te goed, en lanceren daarom een lijn met luxe, zachte babydekens ‘van dichtbij’.

Europese productie
In het mooie Friesland ontworpen, in Europa geproduceerd; de nieuwe collectie van Mats&Merthe omvat al het goede van dichtbij.  Dat is te zien én te voelen. Uitgevoerd in luxe, waar mogelijk Europese materialen, is in iedere deken ook een zichtbare ‘touch of Dutch’ verwerkt. In deze eerste collectie staat op elke deken daarom een grachtenpand of molen afgebeeld. Bijzonder: sommige dekentjes zijn deken én laken ineen.

Natuurlijke en luxe materialen
Met een deken van Mats&Merthe wikkel je je kindje in frisse biologische katoen (GOTS gecertificeerd!), zachte kasjmier en warm omhullende merinowol. Gehuld in hoogwaardige, eerlijke en natuurlijke materialen kunnen ouders en kinderen genieten van mooie momenten samen. De collectie omvat dekens voor wieg en ledikant, in diverse kleuren. Bekijk alle dekens op www.matsenmerthe.nl.