Persbericht: Nieuw: persoonlijke lunchbox & beker van Orange Rebel

Orangerebel_COM_15. Boxespersonaliseer keer op keer

Vanaf juli 2015 is Nederland een nieuw merk rijker: Orange Rebel. Een kinderlijn bestaande uit kleurige lunchboxen en bekers die geheel naar eigen smaak keer op keer zijn te personaliseren met tekst en beeld. Leuk én praktisch, want: zo raken kinderen nooit meer hun lunchbox of beker kwijt in de klas.

Ontwerpen in een handomdraai
Met Orange Rebel kunnen kinderen en ouders in een handomdraai een unieke en persoonlijke lunchbox of beker ontwerpen. Door een schuifsysteem kan het plaatje keer op keer veranderd worden. Knutsel of teken zelf iets cools óf kies op de website van Orange Rebel een van de vrolijke templates uit en voeg teksten en foto’s toe. Eindeloos creëren en inspelen op leuke thema’s als verjaardagen, vakantie, Halloween, Sinterklaas en Kerst.

Handige opbergvakjes
De lunchboxen en bekers van Orange Rebel zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: roze, oranje en blauw. In de lunchboxen zitten handige opbergvakjes, waarin naast boterhammen gezonde snacks of een pakje drinken passen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en kunnen gewoon in de vaatwasser.

Orange Rebel
Geeske Burema en Dorien van Haselen begonnen twee jaar geleden met het aanbieden van gepersonaliseerde bordjes via Kijkmijne.nl. Dit concept bleek uniek in Nederland en groeide steeds verder uit. Al snel ontstond het idee voor Orange Rebel, waarmee de twee ondernemers het zelf ontwerpen van lunchboxen en bekers voor iedereen bereikbaar én betaalbaar willen maken.

Kijk voor meer informatie op www.orangerebel.com

Einde persbericht

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van deze collectie in De Persbeeldwinkel.

Line up Orange Rebel