Persbericht: Nieuw! Producten lifestyle-idool Fifi Bastille

Razend populair in Frankrijk en nu ook in Nederland verkrijgbaar

Ontmoet een nieuw kinderidool in Nederland: Fifi Bastille. Dit grappige, roodharige meisje heeft heel Frankrijk al veroverd. Het figuurtje is te vinden op talloze items variërend van rugzakken en schoudertassen tot T-shirts, buttons en make-up tasjes. Eigenwijze meisjes en hun moeders kunnen hun hart ophalen aan het grote assortiment accessoires.

Grote collectie
Fifi Bastille is in trek bij zowel kleine als grote meisjes, bijvoorbeeld door de schoudertassen voor zowel dochter als moeder. Grote tassen, rugtassen, etuis, buttons en T-shirts met vrolijke polkadots in de kleuren roze, rood, wit en zwart. Maar er zijn ook schorten, make-uptasjes en zakspiegeltjes. Voor de jongens is er een stoere tas met de afbeelding van Gaston, het vriendje van Fifi. De meeste artikelen komen in kleine oplage uit, zodat het een origineel product blijft.

Creatie uit Frankrijk
Het merk ontstond op de tekentafel van Anne-Sophie Le Gallic in Frankrijk. Nadat Anne-Sophie haar baan als vertegenwoordiger opgaf om naar de andere kant van het land te verhuizen, blies zij haar favoriete figuurtje nieuw leven in. De eerste zeven schilderijen van het roodharige meisje werden binnen 10 dagen verkocht. Het balletje ging rollen en sindsdien heeft Fifi Bastille alle meisjesharten in Frankrijk gestolen.

Aapje4Kids
De collectie van Fifi Bastille is online als eerste verkrijgbaar bij Aapje4Kids. Dit is een webwinkel vol lifestyle-producten voor kinderen, zoals verzorgingsproducten, kinderkamerspecials speelgoed, cadeautjes, schoolspullen en nog veel meer leuke gadgets. De webwinkel heeft ook een unit in de Woonstore in Capelle aan den IJssel.

www.aapje4kids.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.

Alle beelden die in high res. op te vragen zijn:
(thumbnails, dus erop klikken om de volledige afbeelding te zien)