Persbericht: Nieuw uit Frankrijk: Ki ET LA zonnebrillen voor kinderen

Kleurrijk, comfortabel, sterk en zelfs recyclebaar: dat zijn de revolutionaire zonnebrillen van Ki ET LA. Er zijn speciale uitvoeringen voor baby’s, dreumesen en peuters en maar liefst 8 kleuren om uit te kiezen. De hippe brillen bieden optimale UV-bescherming, zowel ‘s zomers als ‘s winters. Vanaf vandaag ook in Nederland verkrijgbaar bij Babybio.nl.

Geen scharnieren of schroefjes
De vrolijke zonnebrillen van Ki ET LA zijn bijzonder in hun soort: uit 1 stuk gemaakt is het montuur superflexibel en breekt het niet snel. De dunne brilpootjes oefenen geen druk uit op de slapen of oren en de soepele, elastische band houdt de bril op zijn plaats. Uiteraard garanderen de Ki ET LA-brillen 100% UV-bescherming. Bovendien is het de eerste kinderbril die recyclebaar is. De verpakking, een mooi biokatoenen tasje, zet alle puntjes op de i.

Voor elk kind de juiste maat
Ki ET LA ontwierp de zonnebrillen in 3 uitvoeringen die de gezichtsontwikkeling van het kind volgen: De Diabola, voor baby’s van 0 tot 1,5 jaar, is een speciale zonnebril die 2 maten ineen biedt. Eén kant voor de allerjongste baby’s met een nauwelijks ontwikkelde neusbrug, en omgedraaid voor een meer ontwikkelde neusbrug (vanaf 8 maanden). Daarna volgen de Jokaki, voor dreumesen van 1 tot 2,5 jaar en de Jokala, voor peuters van 2 tot 4 jaar.

Babybio.nl
Ki ET LA is in Nederland exclusief te koop bij www.babybio.nl. De webshop biedt vooral eerlijke en duurzame producten voor baby’s en kinderen. Alleen het allerbeste voor de allerkleinsten, en veilige bescherming voor kinderogen hoort daar natuurlijk gewoon bij.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):