Persbericht: Nieuw van Toddler: design servies voor baby & dreumes

Het Scandinavische merk Toddler presenteert een nieuw design baby- en dreumesservies, geheel in stijl van het bekende prijswinnende bestek. Het servies bestaat uit een bordje, kom en beker in de frisse kleuren: lime groen, aqua blauw, fel oranje en fuchsia roze. Zelf eten is nu nog leuker en makkelijker met Toddler! Vanaf half november verkrijgbaar in de winkels.

Bord, beker en kom
Het vrolijk gekleurde en functionele servies van Toddler is een echte blikvanger op tafel. Bovendien is het zo ontworpen dat kinderen makkelijk zelfstandig leren eten. Het Toddler bord heeft een unieke langwerpige vorm waardoor het dichter bij het kind staat dan een rond bord. De buitenkant en onderkant zijn voorzien van antislip materiaal zodat het niet heen en weer schuift. Dit geldt ook voor de kom, die een diepere, ronde binnenkant heeft en stevig op tafel staat dankzij de toevoeging van extra gewicht in de bodem. En natuurlijk is er een Toddler beker, ook met een antislip buitenkant maar juist met een gladde onderkant: zo kan een kind het naar zich toe schuiven zonder dat het direct omvalt. De beker heeft geen handvaten maar een speciale rand die op de vingers rust zodat het niet uit de handjes glijdt. Kinderen van 6 maanden kunnen het servies al gebruiken.

Groots design in kleine handjes
Het servies past precies bij het reeds bestaande Toddler bestek. Dankzij het doordachte ontwerp kan een kind dit bestek eenvoudig hanteren zonder zichzelf te bezeren aan scherpe punten. Het Toddler bestek won al diverse designprijzen en is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2011.

Doordacht ontwerp
Het bijzondere tafelservies van Toddler kwam tot stand na uitgebreide bestudering van de behoeften van babies en dreumesen. De Deense ontwerpster Jozefine Bentzen combineerde design en functionaliteit in alle Toddler-producten. Het resultaat is een strak, kleurrijk servies dat zelf leren eten bevordert en ook nog eens de tafel opvrolijkt. De hele Toddler-serie is bovendien vrij van gifstoffen zoals BpA, Phtalaten & PVC en geschikt voor de vaatwasser en magnetron.

Kijk voor alle verkoopadressen op www.4smallones.nl, exclusief distributeur van Toddler in de Benelux.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen.):