Persbericht: Nieuw: XL kleurplaat zonder vouwen

Sinds deze zomer is XLkleurplaat.nl nieuw onder de webshops. De webwinkel is opgericht door twee bevlogen ondernemers en verkoopt zelfontworpen, extra grote kleurplaten. De XL kleurplaat heeft een afmeting van 127 bij 90 centimeter en wordt opgerold verzonden. Daardoor komen er geen vervelende vouwen in de kleurplaat.

Zelfgemaakte poster
Zowel kinderen als volwassenen hebben een normale kleurplaat snel af en deze verdwijnt vaak een dag later weer in de prullenbak. De XL kleurplaat zorgt voor uren kleurplezier en daarna verdient de vrolijke, zelfgemaakte poster een plaatsje als poster aan de muur. De extra grote kleurplaat eerst ophangen aan de muur en daarna inkleuren kan natuurlijk ook als de tafel bijvoorbeeld te klein is.

Custom-made kleurplaat
XLkleurplaat.nl heeft een uitgebreid en bijzonder assortiment aan XL kleurplaten. Volwassenen kunnen op de webshop terecht voor mooie platen met bloemen, blaadjes of letters. Ook zijn er vrolijke mandala-kleurplaten. Voor kinderen zijn er kleurplaten met bijvoorbeeld stoere beestjes of het alfabet. Winter of zomer, Kerst of Pasen: voor iedere gelegenheid heeft XLkleurplaten.nl een extra grote plaat. Voor een bijzondere gelegenheid zoals een huwelijk of verjaardagsfeestje is het mogelijk om een custom-made kleurplaat te bestellen met een eigen naam.

Over XLkleurplaat.nl
XL Kleurplaat is een kleinschalig Nederlands merk en verkoopt zelfontworpen, extra grote kleurplaten via internet. Deze zomer lanceerden Marieke Noppen en Anke van der Meer de webshop XLkleurplaat.nl. Het echte werk begon echter in al in mei 2017 toen Marieke aan Anke vroeg of zij samen een webshop wilde starten. Samen gingen zij aan de slag en bieden inmiddels een divers en aanbod aan op www.XLkleurplaat.nl.