Persbericht: Nieuwe, bijzondere merken bij Kleine Sam

Webwinkel Kleine Sam voegt opnieuw een aantal bijzondere merken kleding en speelgoed toe aan haar assortiment. We Were Small is simpel en puur met de aandoenlijke monstertjes op t-shirts, jurken en hoodies. MASKAkids is specialist in duurzame verkleedkleding en accessoires voor kinderen, voor oneindig speelplezier. En dan is er nog Snooshy, een grappige Fair Trade knuffel die ieders hart steelt.

Simpel & puur: We Were Small
Pure eenvoud, dat is de kinderkleding van We Were Small. De lijn bestaat uit comfortabele basics opgefleurd met de afbeeldingen van grappige monstertjes. De figuren zijn te vinden op alle kledingstukken, van ondergoed tot t-shirts, jurkjes en hoodies. Bovendien omvat de ‘monstercollectie’  bijpassende sleutelhangers, vilten figuurtjes en zelfs beddengoed voor peuters.

Origineel & prikkelend: MASKAkids
Nog zo’n leuke nieuwe aanwinst  bij Kleine Sam: MASKAkids. Dit merk specialiseert zich in verkleedspullen voor kinderen en streeft hierbij naar eenvoud en duurzaamheid. Een simpel masker of dierenstaart is al voldoende om de fantasie van een kind te prikkelen. Gegarandeerd urenlang speelplezier als poes, hond, muis, varken, giraf, hert of konijn. Capes, kragen en beestenkoppen zijn momenteel in de maak dus hou de site  in de gaten.

Hip & knuffelig: Snooshy
Wie is Snooshy? Snooshy is een grappige, handgebreide knuffel die de wereld verovert. Ze is gemaakt van pure Tibetaanse yakwol en biologische katoen. En Snooshy is niet alleen leuk, ze heeft ook een missie: verbeter de wereld, begin bij jezelf. Zich terdege bewust van het milieu draagt Snooshy enkel de hipste kleertjes van 100% restafval uit de textielindustrie. Bovendien is de productie volledig Fair Trade.

www.KleineSam.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van  beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):