Persbericht: Nieuwe collectie Silly U voor baby- en kinderkamer

grasonderjevoeten_NL_SillyU_Zoopreme_boyGrasonderjevoeten.nl presenteert de collectie Zoopreme van Silly U. Van verschoonkussens tot kindermeubeltjes, de nieuwe collectie van het Deense Silly U groeit met kinderen mee en tovert hun kamer om in de leukste dierenjungle.

Dieren staan centraal
Binnen de nieuwe collectie ontwierp Silly U een aantal lijnen. De rode draad is het gebruik van grappige dierenfiguren. Het Zoopreme-thema zit boordevol Afrikaanse dieren als de neushoorn, nijlpaard, zebra en zelfs een miereneter. Het gebruik van pastelkleuren, zwart-wit contrasten en felle kleuren zorgt voor verschillende stijlen die onderling goed te combineren zijn en zich aanpassen aan de leeftijd van het kind.

Nieuw: beddengoed
Specifiek voor de babykamer ontwierp Silly U zacht beddengoed, verschoonkussens en een dierenmobiel. De bijpassende wanddecoraties, opbergbakken, knuffels en lampen maken het kamertje compleet. Maar ook voor onderweg zijn rammelaars, speendoeken en speelgoed voor in de kinderwagen niet vergeten.

Eigentijdse uitstraling
Ieder kind zal zich verwonderen in de dierenwereld van Silly U. Met het grappige dierenbeddengoed en speelgoed zoals knuffels, tenten en poppenbedjes wordt hun eigen kamer hun favoriete plek in huis. De metalen wandrekjes en lampen in gekke kleuren geven de kinderkamer een eigentijdse uitstraling. De makers van Silly U ontwierpen zelfs een tafeltje met opbergvak en een uitgebreid kinderservies met de dieren erop.

Kijk voor de gehele collectie van Silly U op www.grasonderjevoeten.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Silly U in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden
in high-res.

 

grasonderjevoeten_NL_SillyU_Zoopreme_bed grasonderjevoeten_NL_SillyU_Nursery grasonderjevoeten_NL_SillyU_Forest_boy grasonderjevoeten_NL_SillyU_7-869 grasonderjevoeten_NL_SillyU_7-865 grasonderjevoeten_NL_SillyU_7-863 grasonderjevoeten_NL_SillyU_7-836 grasonderjevoeten_NL_SillyU_7-829 grasonderjevoeten_NL_SillyU_7-819 grasonderjevoeten_NL_SillyU_7-815 grasonderjevoeten_NL_SillyU_7-813 grasonderjevoeten_NL_SillyU_7-806