Persbericht: Nieuwe DIY zomerdrankjes voor in de achtertuin

Pineut komt deze week met nieuwe zomerse drankjes om zelf te maken in de achtertuin. Leuk om te geven en te krijgen. Geniet met een paar vrienden – op anderhalve meter – van zelfgemaakte iced tea, sangria, een mocktail of cocktail. Pineut biedt het recept voor een heerlijke zomerse tuinborrel.

De doe-het-zelf zomerdrankjes van Pineut zijn verkrijgbaar in (herbruikbare) karaffen en in handige (refill) potjes. De mixen bestaan uit zorgvuldig gekozen zomerse ingrediënten, in de ideale verhouding. Ze zijn samengesteld met oog voor duurzaamheid: een aantal ingrediënten hebben een bijzondere oorsprong, bijvoorbeeld de thee van Frank about tea. Frank about tea maakt zich hard voor een eerlijkere theesector.

Haal Spanje naar Nederland

Afhankelijk van de gekozen variant, staat binnen een half uur een zelfgemaakt zomerdrankje klaar. Het snelst klaar is de rode sangria. Open het potje of de karaf en het huis vult zich met geuren van aardbei, gedroogde appel, blauwe bes en sinaasappelschijfjes. Voeg zelf rode wijn, bruisend water en wat ijsblokjes toe, laat het een half uurtje staan: klaar is de Sangria! Als we niet naar Spanje kunnen, dan halen we Spanje maar gewoon hierheen. Extra lekker: voeg een scheutje brandy of triple sec likeur toe. Olé!

Maak het lekker zelf met Pineut
Op het hoofdkantoor in Rotterdam werkt Pineut dag in dag uit aan de allerlekkerste doe-het-zelf producten. Van likeur tot tafelwaters en van bonbons tot gemberbier.
Bekijk alle producten op: Pineut.nl