Persbericht: Nieuwe handige kinderwagenhaak op de markt

Jumbo Swirly Hooks uniek in Nederland

Nooit meer sjouwen met zware tassen en ondertussen een kinderwagen vooruit duwen. Het nieuwste product van Think-King biedt de oplossing. Dankzij de spiraalvormige haak ‘Jumbo Swirly Hook’ hangen nu ook grote luiertassen of handtassen met breed hengsel aan de kinderwagen.

Eenvoudig en krachtig
Bevestig de haak gemakkelijk met klittenband in het midden van de duwstang. Een rubberen band zorgt dat de haak niet naar beneden zakt, de stabiliteit blijft hierdoor gewaarborgd. Omdat de lichtgewicht haak van aluminium is, breekt of vervormt deze niet. De Jumbo Swirly Hook past op alle typen buggy’s en kinderwagens, maar kan ook in de kinderkamer hangen als handige haak aan bijvoorbeeld een stapelbed.

Slim design van Think-King
Het Amerikaanse Think-King is gespecialiseerd in slim design en hoogwaardige kwaliteit. Dat bewijzen ze al een aantal jaar met de Mighty Buggy Hooks en Soft Buggy Cups. Vele kinderwagens en buggy’s werden met deze handige accessoires uitgebreid en gaven jonge ouders op stap een extra handje. De nieuwe site kinderwagenhaken.nl biedt vanaf vandaag al deze slimme producten van Think-King gecombineerd met de tasbeveiligers en wandelwagensloten van BuggyGuard.

De Jumbo Swirly Hook is verkrijgbaar voor € 10,99 per stuk bij www.kinderwagenhaken.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van  beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):