Persbericht: Nieuwe lampen bij Hartendief: ‘Volle Maan’ en wandlampen

Hartendief_NL_Volle Maan aan op wit 300dpi2Hartendief heeft er een nieuwe wonderlamp bij: Volle Maan is een heuse blikvanger voor elke kinderkamer. Pas als het donker is en de lamp aangaat, wordt de Volle Maan (en nog veel meer!) zichtbaar. Een prachtige lamp om verhalen bij te vertellen voor het slapengaan. Bovendien zijn nu bij alle wonderlampen ook bijpassende wandlampen verkrijgbaar.

Wonderlijke Wonderlampen
Wonderlampen zijn hanglampen met een subtiele grafische print aan de buitenkant. Een blikvanger op zich. Aan de binnenkant gaat echter een heel verhaal schuil. Een geheim verhaal dat zich pas prijsgeeft in het donker, als de lamp aangaat. De lamp Bos bijvoorbeeld is een echte sprookjeslamp. Overdag heeft hij een moderne print van bomen in grijs- en bruintinten. ‘s Nachts komt het bos tot leven, met talloze dieren die bij elkaar komen rond een knappend kampvuurtje. Zo zijn er in totaal 4 varianten: Bos, Bloesem, Ballon en de nieuwkomer Volle Maan. De diameter van de hanglampen is 30 cm en de hoogte 22 centimeter.

Nu ook Wonderwandlampen
Nieuw bij Hartendief zijn de bijpassende wandlampen in dezelfde prints als de wonderlampen. De halve cirkelvormige wandlampen stralen een zacht licht uit en onthullen ook hun verhaal pas in het donker. Ideaal als lees- of nachtlampje. De lamp Bloesem is echt een romantische meidenlamp met vogels verscholen tussen de bloesems. Ballon laat weer een heus feestje zien met Panda, Beer, Vos en Muis. En Volle Maan komt ‘s nachts tussen de bomen tevoorschijn, samen met duizenden sterretjes en talloze dieren die op pad gaan in de zomernacht. Afmetingen: 22 x 18 centimeter.

Hartendief
Hartendief heeft een sprookjesachtige collectie hang- en wandlampen voor elke kinderkamer. Van romantisch tot stoer, met grappige dieren of racende auto’s. Het brein achter de kinderkamerverlichting is Hylkia de Jong, een ontwerper die  modevormgeving studeerde aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. In het verleden maakte ze ook speeldozen, spiegels van hout en klei, schilderijtjes en haar bekende speeldooskussen met papier maché prinsenkopje.

Kijk voor alle nieuwe lampen op www.hartendief.com

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Hartendief in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

 

Hartendief_NL_Wonder wandlamp Bloesem uit op wit 1200 px:300dpiHartendief_NL_Bloesem uit op wit 1500pxHartendief_NL_Volle Maan uit op wit WL-1Hartendief_NL_Volle Maan aan op wit 300dpiHartendief_NL_Ballon wandlampje uit op wit 300dpi Hartendief_NL_Ballon aan op wit 2 300dpi WLHartendief_NL_Volle Maan uit 300dpi 2 Hartendief_NL_Volle Maan aan op wit 300dpi2Bos aan op wit 1200px_300dpi.jpg.jpeg bloesem aan op wit 300dpi_1200px.jpeg