Persbericht: Nieuwe webshop vol duurzaam speelgoed Plus-Plus

plus-dealer_Plus-Plus_Boy air racketDuurzaam en leerzaam, dat zijn de bouwstenen van Plus-Plus. Al jaren een groot succes in Denemarken, maar nu ook volop verkrijgbaar in Nederland. Sinds juni 2013 is Plus-Speelgoed.nl officieel reseller van Plus-Plus speelgoed in Nederland. Zij hebben het grootste assortiment Plus-Plus bouwstenen en bieden supersnelle levering (voor 20u00 besteld, volgende dag in huis). Plus-Plus staat garant voor veel speelplezier waarbij kinderen van 1,5 tot 12 jaar zich urenlang volledig aan hun fantasie kunnen overgeven.

Uitdagende bouwstenen
De bouwstenen van Plus-Plus hebben de vorm van twee aan elkaar gekoppelde plussen. De gladde, rubberachtige structuur voelt prettig aan en zelfs de allerkleinsten kunnen er fijn mee spelen. De stukken zijn makkelijk in elkaar te schuiven maar hebben tegelijkertijd voldoende grip zodat kunstwerken niet uit elkaar vallen. Van simpelweg de blokjes in elkaar schuiven tot het maken van platte ontwerpen of ingewikkelde 3D-creaties, de veelzijdigheid van Plus-Plus is enorm. Bovendien draagt Plus-Plus bij aan de ontwikkeling van kinderen: het vergroot namelijk het inschattingsvermogen en concentratievermogen, stimuleert de fijne motoriek en ondersteunt bij het herkennen, benoemen en sorteren van kleuren. Het merk stimuleert bovendien de fantasie en creativiteit.

Twee maten: Midi en Mini
Voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar is de Plus-Plus Midi zeer geschikt: dit zijn bouwstenen van 5 cm groot. Ze zijn er in vrolijke basic kleuren zoals blauw, groen, rood, paars, oranje, geel, wit en zwart. Voor grotere kinderen tot 12 jaar is er Plus-Plus Mini met blokjes van 2 cm groot. Naast de basic kleuren zijn er ook Mini bouwstenen in neon kleuren en pastelkleuren. Alle bouwstenen zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van ftalaten, pvc en bpa. De Midi stenen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 20 tot 400 stuks en de Mini bouwstenen in verpakkingen van 100 tot 1800 stuks. Eén simpele vorm. Oneindig veel mogelijkheden.

Kijk voor alle Plus-Plus bouwstenen op: www.plus-speelgoed.nl

Einde Persbericht

Bekijk alle beelden van Plus-Speelgoed.nl in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

 

plus-dealer_Plus-Plus_Boy car Midi plus-dealer_Plus-Plus_Boy racing car plus-dealer_Plus-Plus_Car caravan plus-dealer_Plus-Plus_Girl midi plus-dealer_Plus-Plus_Girl neon glasses plus-dealer_Plus-Plus_Girl pastel flowers plus-dealer_Plus-Plus_Girls cake and tea plus-dealer_Plus-Plus_Girls zoo plus-dealer_Plus-Plus_Kids crownplus-dealer_Plus-Plus_Girl horse and trees