Persbericht: Nieuwe webwinkel: Grasonderjevoeten.nl

Nederland is een bijzondere webwinkel rijker: Grasonderjevoeten.nl. De naam zegt het al, deze webshop brengt dat vrolijke voorjaarsgevoel in huis, het hele jaar door. Verkrijgbaar is onder andere een keur aan stijlvolle tassen, interieurobjecten en een unieke collectie stationery en prints van diverse internationale merken.

Tassen van Apple & Bee
Als één van de weinige retailers in Nederland verkoopt Grasonderjevoeten.nl het exclusieve merk Apple & Bee uit Australië. De jute en canvas tassen, toilettassen, portemonnees, schooltassen en nog veel meer originele tassen hebben allemaal 1 doel: het gebruik van de plastic tas wereldwijd reduceren. Apple & Bee is dan ook een bijzonder milieubewust bedrijf en zelfs CO2 neutraal. Geen van hun producten bevat chemicaliën of conserveringsmiddelen. De gebruikte materialen zijn gecertificeerd organisch katoen, jute en hennepvezel (canvas), bamboezijde en calico. Elk product is tot in detail uitgewerkt.

Indrukwekkend papierwaren
Het Engelse merk Showler and Showler is gloednieuw in Nederland en maakt kwalitatief hoogwaardige prints voor aan de muur. De simpele kleurrijke ontwerpen springen direct in het oog en het gebruik van natuurlijke matte pigmenten zorgen voor een bijzonder krijtverf-effect. Voor iedere denkbare ruimte, van kinderkamer tot hal en keuken, heeft Showler & Showler een mooi aanbod aan prints. De prints zijn bovendien ook verkrijgbaar in kaartformaat om op te sturen. Ook nieuw is Wildhorse Press. In Kansas, Amerika, drukt Elisabeth Evans prachtige kaarten op haar 200-jaar oude Chandler & Price presses. De wenskaarten, kaartensets en art prints die ze met de hand maakt krijgen hierdoor een extra nostalgisch tintje. Letter press is een ambachtelijke manier van drukken waarbij de letters en prints op het papier liggen, en dus voelbaar zijn.

Grasonderjevoeten.nl
Wat de oprichters van Grasonderjevoeten.nl vooral voor ogen hebben is het brengen van producten die een goed gevoel teweegbrengen. En dit met een zo klein  mogelijke ecologische footprint. De meeste producten in de webshop dragen het Oeko-Tex® Standaard 100 keurmerk en de gebruikte materialen zijn veelal biologisch katoen en hennep en overig gerecycled materiaal. Want zuinig zijn op het gras onder je voeten is een must! Naast bovengenoemde merken verkoopt Grasonderjevoeten.nl met dezelfde visie ook een ruim assortiment voor kinderen en baby’s zoals de nieuwe merken Silly U en Zuzu Toys.

www.grasonderjevoeten.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Grasonderjevoeten.nl in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.