Persbericht: Nieuwe webwinkel over de Ollipoppies

Boekjes en lifestyle voor kinderen van 0-6 jaar

De Ollipoppies hebben sinds kort een eigen webwinkel. Naast vier prentenboekjes zijn er nu ook kaartjes, strijkapplicaties, schilderijtjes, kleurplaten en t-shirts met deze vrolijke figuren. Sara, Flip, Woepi en Kai en hun dierenvriendjes Ollie het varkentje, Kiko de kikker, Mobi de kat en Bobbi het beertje spelen vaak samen en beleven de dagelijkse dingen als een groot avontuur.

Een boekje voor de lente of zomer
Elk boekje heeft een eigen thema zoals verjaardag, lente en strand. In het voorjaar vliegen de vlinders, bloeien de bloemen en komen de vogels uit hun ei. De Ollipoppies ontdekken deze bijzondere dingen uit het leven van een peuter. De boekjes prikkelen de fantasie, maar blijven toch veilig dichtbij huis. Ze zijn eenvoudig en aansprekend voor kinderen tot ongeveer 4 jaar oud.

Aan de muur of op een t-shirt
De Ollipoppies kenmerken zich door hun heldere strakke vormgeving en vrolijke kleuren. Door hun grote hoofd en kleine lijfjes hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor. Dit uiterlijk maakt ze ook uitermate geschikt voor gebruik als originele strijkapplicaties en vrolijke schilderijtjes. Elk schilderijtje is te personaliseren met de naam van het kindje.

Ollipoppies in opkomst
Grafisch vormgever Claudia Coppen is de bedenker en maker van de Ollipoppies. Ze is druk bezig met het ontwikkelen van een totale lijn rondom deze leuke kindervriendjes. Houd de website in de gaten, want binnenkort ook verwacht: broches, buttons, kussentjes en bovenal de Ollipoppen zelf!

www.ollipoppies.nl