Persbericht: Nieuwe webwinkel Vrolijk op Chiq: piepschuim voor aan de muur en originele cadeaus

Deze week opent Vrolijk op Chiq na een lange voorbereiding definitief haar webwinkeldomein www.vrolijkopchiq.nl. Deze online winkel van twee ondernemende zussen richt zich met name op origineel piepschuim ter decoratie voor aan de muur. Letters, vormen en logo’s, volledig op maat gemaakt en naar wens origineel gepimpt. Naast piepschuim biedt Vrolijk op Chiq ook cadeaus aan. Van handpoppen tot grappige rompers met stropdas, aan feestelijke kindercadeautjes geen gebrek bij deze vrolijke webwinkel.

Letters als kunstwerk aan de muur
Een naam groot op de muur van de kinderkamer? Een romantische songtekst in het klein op de slaapkamerwand? Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat er mogelijk is met de piepschuimen letters van Vrolijk op Chiq. Bepaal zelf de tekst, het lettertype, het formaat (15-50 cm) en het uiterlijk. De ontwerpers van Vrolijk op Chiq halen in hun atelier vervolgens alles uit de kast om er een uniek item van te maken. Met verf, déco patch (dun plakpapier), behang, kaftpapier of stof toveren ze de witte letters om tot kleine kunstwerkjes voor aan de muur. Alles in overleg met de klant en met diverse voorbeeldfoto’s al tijdens het ontwerpproces.

Vrolijke piepschuim-figuren
Vormen van piepschuim zijn een vrolijke aanvulling op de letters aan de wand. Vrolijk op Chiq verkoopt en pimpt dierfiguren, harten, sterren, kronen, auto’s en bloemen. De kleinere figuren zijn bovendien erg populair voor kinderfeestjes. Jonge feestvierders versieren dan zelf het nog witte piepschuim en nemen hun eigen creatie mee naar huis.

Voor alles wat vrolijk of chiq is: www.vrolijkopchiq.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld, een recensieproduct of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.