Persbericht: Nieuwe zomercollecties Kids Grocery

Van Blondie tot Kermit de kikker

Voor de komende zomer presenteert KidsGrocery.nl rompertjes, T-shirts en zomerjurkjes van onder andere Rowdy Sprout, Stella Blu Clothing, Logoshirt en Munsterkids. Stoere kinderkleding met prints van rockbands en tekenfilmfiguren van vroeger. Kids Grocery bestaat sinds najaar 2011 en koopt in voor boys en girls van 0-9 jaar, stoer en eigenwijs. Voor ouders die hebben gedanst op de Beastie Boys of gezwijmeld bij de Beatles en ook voor iedereen die op zoek is naar een stoer kraamcadeautje.

Rockers & tattoos
De kinderen van Nicole Kidman en Pink! dragen regelmatig shirts en jurkjes van Rowdy Sprout. Op deze kleding van de Amerikaanse ontwerpster Laura Angotti staan classic rockbands als Aerosmith, Run DMC, de Beastie Boys en vanaf deze zomer ook Blondie, AC/DC en Van Halen. Hippe en funky prints voor kleine rockers van 3 maanden tot 9 jaar. Stella Blu Clothing heeft een vergelijkbare basis, maar compleet andere uitwerking. Iconen van old school tattoos en rockers domineren deze kinderkledinglijn. Elk shirt wordt individueel geprint en door de zeer dunne stof is het heerlijk draagbaar op zomerse dagen. Beide merken zijn exclusief bij Kids Grocery verkrijgbaar.

Superhelden & cultuur
Een ander merk in de collectie is Logoshirt. Dit populaire merk bestaat uit kleurrijke shirts met vintage prints van Disney, merken en superhelden. Vanaf eind februari verkoopt Kids Grocery ook het Australische merk Munsterkids, geïnspireerd door de urban legend Mikey Munster. Muziek, kunst en cultuur kenmerken de collectie enerzijds, comfort en duurzaamheid anderzijds. De stoere, niet kinderachtige uitstraling van de shirts, jurkjes en boxpakjes past perfect in de collectie van de webshop.

Kidsgrocery.nl
Sharon Roest en Daniëlle Natte, eigenaren van Kids Grocery, stortten zich jaren geleden op het online winkelen, op zoek naar originele shirtjes en jurkjes voor hun kinderen. Van de Amerikaanse merken Rowdy Sprout en Stella Blu Clothing kregen zij het echte rock ’n roll gevoel. De kleurrijke kinderkleding wilden ze beslist tonen aan alle andere ouders in Nederland, dit bracht hen op het idee om een webwinkel te openen. Het werd een een bijzondere verzameling shirts, rompers en jurkjes voor kinderen van 0-9 jaar, omdat niets zo persoonlijk is als een t-shirt.

Bekijk alle nieuwe collecties op www.kidsgrocery.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.
Hier wat low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: