Persbericht: Nordiklivingstore: eerste shop-in-shop met puur Scandinavisch design

Nordiklivingstore_NL_stoel HAYNederland is een bijzondere webwinkel rijker: Annelies Ribbink opent deze maand de virtuele deuren van haar Nordiklivingstore. Het is de enige shop-in-shop bomvol interieur-, mode- en kinderartikelen van alleen maar stijlvolle, Scandinavische merken. Niet meer eindeloos surfen langs tal van webshops, maar de beste producten uit deze winkels verzameld in de store. In deze speciaalzaak is er nog maar één winkelmand, één contactpersoon en zijn alle prijzen inclusief verzendkosten.

Grote en kleine merken
Eenvoudige en functionele ontwerpen, gemaakt van eerlijke en hoogwaardige materialen en allemaal uit Scandinavië. Dat is wat de producten op Nordiklivingstore kenmerkt. Er zijn al diverse, uiteenlopende webshops aangesloten bij Nordiklivingstore, waaronder Deense Kroon en Deense Dingen. Samen bieden ze ruim zestig merken uit het ‘hoge noorden’ aan. Grote, typisch Scandinavische labels als House Doctor, By Nord en Ferm Living. Maar ook kleine, onbekendere merken met een exclusief aanbod. Denk aan Plus-Plus (speelgoed) en OMM Design, Strups en Tellkiddo (posters, kaarten en banners).

Breed aanbod
Het assortiment is breed: van mokken met designletters tot fleurige plaids en van handgemaakte, IJslandse sieraden tot mintgroene, porseleinen lampen. De speciaalzaak is daarnaast ook hét juiste adres voor toffe kinderkleding en -accessoires. In de collectie zijn bijvoorbeeld dekbedovertrekken met blauwe olifanten of een levensechte beer te vinden, maar ook speelkleden die lijken op een vogel en lunchtrommels in de vorm van een legosteen.

Het brein achter Nordiklivingstore
Annelies Ribbink houdt van de relaxte, stoere levensstijl van Scandinaviërs. Eerder, in 2009, richtte ze al de webshop ScandinaviëXS op, met louter Scandinavische lifestyleproducten voor kinderen. In 2014 kwam daar Nordikliving bij: een blog en verzamelplaats van Scandinavische merken en nu de store erbij. Kijk voor meer informatie op www.nordiklivingstore.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van deze collectie in De Persbeeldwinkel.