Persbericht: Oishi-M presenteert nieuwe collectie

Het Australische kinderkledingmerk Oishi-M komt weer met een frisse, nieuwe collectie dit seizoen. Bijzonder: hun opvallende spijkerbroeken voor babies zijn er nu ook in grotere maten, voor kinderen tot 7 jaar.

Oishi-M for kids
Dit voorjaar brengt Oishi-M een kinderversie uit van de bekende spijkerbroekjes in luiermodel voor babies. Net als de babyspijkerbroek heeft de kinderjeans een elastische band aan de bovenkant, retrostof op de billen en extra lange pijpen met omslagrand zodat de broek 2 maten meegaat. De soepele stof zorgt ervoor dat hij extra lekker zit. En omdat kinderen nou eenmaal niet allemaal dezelfde lichaamsbouw hebben, ontwierp Oishi-M verschillende uitvoeringen zoals Skinny Jeans en Chubba Jeans. Dit laatste model is ook uitermate geschikt als hippe jeans voor over een spreidbroekje.

Naast de aparte spijkerbroeken voor babies en kids maakt Oishi-M ook trackpants met fleece, rokjes, shirts, longsleeves, hoodies en nog veel meer. De ontwerpers verwerken vaak meerdere stoffen in 1 kledingstuk waardoor de bijzondere look ontstaat.

Verkrijgbaar bij Zazou
Oishi-M is in Nederland verkrijgbaar bij Zazou.eu. In deze webshop staan kwaliteit, creativiteit en originaliteit bovenaan. En daar voldoet Oishi-M zeker aan. Iedere 2 maanden brengt het merk nieuwe collecties uit waardoor Zazou een continu wisselend assortiment kan aanbieden. Andere merken in de shop zijn Dutch Design Bakery, 4 Funky Flavours, Jeej!, Another World, Kidz Art, Tapete en nog vele anderen.

www.zazou.eu

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Hier low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: